Over Sieradenkist

Sieradenkist is een bedrijf in handgemaakte sieraden, gerund door Bianca Sardjoe. Kleurrijk, hip en met betekenis, dat is wat ik graag maak. Sinds ik in juni 2022 een sieradenworkshop gevolgd heb is geen dag hetzelfde en ben ik altijd bezig met het ontwerpen, fantaseren over, en ontwikkelen van nieuwe sieraden. Ik werk graag met natuurlijke materialen zoals edelstenen en zoetwaterparels gecombineerd met een goede kwalitatieve basis zoals stainless steel of vergulde materialen. Dat zie je terug in de collectie. Ik word er heel blij van als ik jou kan laten stralen met de sieraden die ik heb gemaakt. Het persoonlijke aspect maakt deel uit van alles wat ik doe binnen Sieradenkist.

Regelmatig ben ik ook te vinden op braderieën of fairs. Ik vind het heel erg leuk om in contact te zijn met mensen en te helpen met een persoonlijk advies. Alles in dit bedrijf doe ik zelf, het bijhouden van de webshop, het maken van foto’s van de sieraden en natuurlijk het verpakken en versturen van de pakketjes naar jullie. Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op.

Liefs, Bianca Sardjoe

PS: Sinds december 2022 staat Sieradenkist ingeschreven bij kvk onder nummer 88207153. Volg je Sieradenkist al op Instagram, Facebook of Pinterest?

Wat klanten zeggen:

Mariët de Ruiter
Mariët de Ruiter
14/02/2024
Prachtige handgemaakte sieraden! Erg blij met mijn bestellingen: snel geleverd, mooi ingepakt, goede kwaliteit én ik draag de sieraden met heeeeel veel plezier.
Mellyse
Mellyse
08/09/2023
Prachtige sieraden! Goede service en Bianca reageert snel op mijn vragen via Instagram. De producten zijn erg mooi verpakt met zelfs een handgeschreven kaartje erbij. Het is een feestje om het open te maken! 🥳 De edelstenen zien er ook erg mooi uit, kwalitatief en netjes afgewerkt. Kortom ik ben erg blij met mijn bestelling en houd de webshop zeker in de gaten voor nieuwe producten 😍
Noor Heu
Noor Heu
05/09/2023
Ik heb super mooie oorbellen gekocht en krijg er nog altijd vaak complimenten over! Ook de service is super goed en je kan altijd een berichtje sturen als je een vraag hebt :)
Edith Romkes
Edith Romkes
08/07/2023
Snelle levering ,en mooie sieraden
Mirjam Brocx
Mirjam Brocx
30/06/2023
Prachtige oorbellen precies zoals beschreven
Elske Veldhuisen
Elske Veldhuisen
26/01/2023
Mooie oorbellen, leuk en persoonlijk verpakt, en voor een hele goede prijs.
Ellen Eikenaar
Ellen Eikenaar
21/01/2023
Super mooie handgemaakte sieraden. Echt een aanrader! Wordt met veel aandacht ingepakt en verzonden. Een cadeautje voor jezelf of iemand anders 🙌🏻
Demi de Kleine
Demi de Kleine
18/01/2023
Mooie handgemaakte sieraden. Veel keuze voor zowel liefhebbers van zilverkleurig alsmede goudkleurige oorbellen, armbanden en kettingen. De bestelling verloopt heel vlot en de afhandeling is perfect! Het pakje werd als afgesproken geleverd en als persoonlijke touch heel mooi ingepakt. Heel plezierig om zaken mee te doen en een echte aanrader! ♡♡♡
Everdien Lamphen
Everdien Lamphen
18/01/2023
Hele mooie sieraden gekocht. Mooi en met liefde gemaakt.
Heleen Feijen
Heleen Feijen
18/01/2023
Een paar armbandjes en een setje oorbellen gekocht. Mooi en ook origineel, erg leuk. Prijs-kwaliteit vind ik ook top.

Blogs