Retourneren

Ik hoop natuurlijk dat je blij bent met je aankoop. Ben je niet helemaal tevreden? Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen retourneren onder vermelding van je naam en ordernummer. Zorg ervoor dat het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Sieradenkist geretourneerd wordt. Helaas is het niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je toch een andere maat of kleur? Dan kun je zelf een nieuwe order plaatsen.

Retour aanmelden

Neem vooraf contact op met Sieradenkist via contact@sieradenkist.nl zodat we weten dat jouw retour eraan komt. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. Sieradenkist zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Geretourneerde producten moeten aan het volgende voldoen:

  • De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt en/of beschadigd zijn;
  • Artikelen uit de Sale mogen niet worden geretourneerd;

Uitzonderingen:

  • Maatwerk producten die volledig op basis van jouw wensen zijn gemaakt.
  • Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd.

De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren product ligt bij de afzender. Sieradenkist adviseert je om retourartikelen met Track & Trace of aangetekend terug te sturen met PostNL.